Sunday, July 15, 2012

Perjalanan Ahad Yang Panjang.

Hallo frengg :) Apa kabar semua harini . Sihat kahh anda? Ehemm jap nak uurut tangan sebelum nak menaip lebih panjang. Muehekhek. Okeh harini hari ahad yang owehsomm sangat okie. Indah la katekann. Kuikui padahal tak indah mane pun. Lepas kemas katil pagi tadi tibe tibe kawan aku , Alin cakap nak makan kat mana pagi ni. Dalam hati pun berkata pagi ke ni ? dah pukul 1 kot. Hahah. Makan tengahari terus jela Linnn oi. After settle everything , basuh baju sidai baju kemas bilik sikit Alin pun suruh siap then decide la nak makan tengahari di mana. Mula mula nak makan dekat Kuala Sungai Baru then fikir fikir balik ishh kang tutup pulakss dah jauh nak ke Taman Politeknik. Lastly , Kenari Alin pun bergerak la ke Taman Poli di Teluk Kemang. Muehehe. Bersama housemate Kak Uney Kak Aina Mira dan Alin si driver. Hehe. Sampai je warung tepi jalan tu , mate aku dahhh shoot kat tempat parking. Hehehe. Haaa , tu dia banyak gilee orang datang makan weyh. Kalau tengok warung dia biase biase sahaje mcm orang takkan pergi gitu tapi makanan die thumbs uppppp! Dengan perasaan yang gembira aku dan membermember pub nengoder laksa 4 dan mee kari 1 minum pulak ade laici kang ABC CENDOL. Aku semestinya Laici Kangg. Peberetsss :) Harga die pulak memang berbaloi baloi. Sangat lah murah okie. Aku makan laksa dan laici kang ais hanya RM4 sahaja. Fuhlamakkkkkk ! Jalan jalan carik makan silalah datang ke warung ituuu. Hewhew. Then die ade goreng pisang , kopok lekor , cucur udang dan macam amcam lagi. After je lunch kami pun pergila ke kedai kedai pakaian , kate gugurl mestilahh kedai pakaian tu wajib tapi tak beli pun. Duet yelekk , dalam bank tak keluar. phewphewww. Jalan jalan lagi , kami pergi ke Rainbow. Rainbow adalah tempat yang sangat comel bile berada di dalam , aku berasa sangat seronok teruja dan tak nak balikkkkkk ! Hahaha. Terpaksa di tarik oleh akak akak ku baru la balik. Kemudian kami ke pantai Tanjung Biru pulakk dan nak di jadikan cerita time balikk tu kereta Alin accident bahagian bumper. AIYARKKKKK! Alin sabar yee. Kami sentiasa bersama muuu. Hehehe.


Laksa  dan Laici Kang Ais. Fuhhh.


My Sis , Uneyyy.


Alin driverr aka Apongg.


Meee.


Time Kat Rainbowwwwww!


My Sis Aina dan Apong. 
*comel kan beg tuu.


Haa , sape ni ? Cube tekaaa.


Mr Smurf nakkkkk !


My Berberrr. sapa nak belikann.

1 comment:

ainharis said...

deela pakai bb? :D
bbpin please!